Despre Augustin Colesnic

Îmi place să creez website-uri și să creez și un logo la cele create de la zero! Fac web design în Tulcea cu pasiune încă din 2006 și este unul dintre puținele lucruri care îmi plac enorm de mult! Asa ca am început sa combin plăcutul cu utilul!

Despre prețuri nu spun prea multe: discutăm, analizăm proiectul tău de web design sau logo și stabilim împreună un preț CORECT și accesibil!

Așa ca punct de referință, orice proiect de web design are ca preț minim de 150 Euro, iar un logo pentru website-ul tău are ca preț 50 Euro!
Augustin Colesnic – Profil Google Plus

Portofoliu de website si Logo Design la 99Design

Cele mai recente proiecte de web design în Tulcea:

unapi.ro

logo-unelte-apicole-UNAPIDescriere proiect:

web site design pentru unul dintre cei mai importanți comercianți de unelte și produse apicole din Romania. Clientul m-a contactat pentru un web design nou, ca alternativa la website-ul pe care îl deține deja. Am plecat cu un design de logo nou, profesional  care deja dictează liniile de web design al noului web site ce se vrea a fi un concurent SEO în domeniul sau.

Detalii tehnice: web design pentru un magazin online.

 

rinafashion.ro

logo-rina
Descriere proiect
:

web site design pentru renumitul salon de înfrumusețare din Tulcea. Clientul m-a contactat pentru un web design nou, ca alternativa la website-ul pe care îl deține deja. Am păstrat și ajustat logo-ul vechi la cerința proprietarului. Am folosit o tema wordpress pe care am personalizat-o după cerințele clientului.

Detalii tehnice: ajustare și implementare tema cumpărată WordPress.